Otvoren sajam Place2Go 2015.

Otvoren sajam Place2Go 2015.

Danas (13.3.2015.) je u Boćarskom domu u Zagrebu otvoren Međunarodni sajam turizma Place2Go.

Četvrtu godinu za redom Place2Go okuplja turističke djelatnike, ali i sve one čija djelatnost je na neki način povezana s turizmom. Dakako, na sajmu smo prije svega radi turističkih agencija koje su nam i ove godine predstavile svoju bogatu ponudu zanimljivih putovanja – od dalekih i egzotičnih, do avanturističnih i doživljajnih, od Perua, Kanade i SAD-a, preko Nambije, Maroka, Irana do Mauricijusa, Šri Lanke, Australije, Kine i Japana. Nema gdje ne možete otputovati!

Na sajmu su se ove godine predstavili i nacionalni parkovi Hrvatske te turističke zajednice iz Hrvatske, Srbije, ali i Tunisa, Tajlanda, Mađarske, Malezije i brojne druge, kao i aviokompanije poput Fly Dubai, Turkish Airlinesa, Croatia Airlinesa… Za one koji više vole odmarati, sigurno će zanimati hotelska ponuda te ponuda toplica i wellnessa.

Na štandu turoperatora Dertoura

Uz brojne nagradne igre koje su organizirali pojedini izlagači kao što su Adrijana putovanja, Croatia Airlines, Palma ili Maras, i sajam Place2Go uz pomoć izlagača organizirao je već tradicionalnu nagradnu igru kroz Putovnicu. Želite li biti u konkurenciji za bilo koju od ponuđenih nagrada svakako ćete morati svratiti do sajma.

Ogladnite li obilazeći štandove, svakako svratite u drugi prostor sajma MARKET ispod balona, gdje ćete pronaći okuse iz raznih krajeva svijeta, ali i ponudu domaćih OPG-ova.

Niste sigurni kada doći na sajam? Vjerujemo da ćete između niza predavanja koja su organizirana na sajmu, pronaći baš ono vama interesantno. A možda odlučite ostati tamo i cijeli dan! Tko zna, vrijeme brzo proleti kada se dobro zabavljate.

Sajam Place2Go otvoren je od 13.-15. ožujka 2015. svaki dan od 10 h. Ulaz je besplatan.

Osvojite poklon bon u vrijednosti 300 kn!

I još nešto! Želim vas malo nagraditi zato što čitate ovaj blog pa ovim putem dijelim tri poklon bona u vrijednosti 300 kn, a koji se mogu iskoristiti za bilo koje putovanje u organizaciji Oskar Travel-a do 31.12.2015. Rezervaciju za putovanje potrebno je potvrditi zaključno do 1.5.2015. Kako do svog poklon bona? Dovoljno je da mi se javite na mail sake79@gmail.com ili mi pošaljete poruku na Facebook stranici Posvudusha Travel. Poklon bon na vaše ime, šaljem vam na kućnu adresu. I to je to! Samo prvo troje koji se jave, dobit će bon!

place2go20153

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *