O blogu

Dobrodošli na stranice bloga Posvudusha!

Kad putujem pišem, kad ne putujem maštam, dok radim promatram, kad trčim uživam. Ovo su stranice privatnog bloga o putovanjima, trčanju, turizmu, fotografiji i svemu pomalo što me zanima.

Informacije koje donosim aktualne su u trenutku objave, ipak ove stranice informativnog su sadržaja i kao autor istih ne mogu preuzeti odovornost za vaše djelovanje. Kao profesionalac upućujem vas da prije putovanja sve informacije provjerite na službenim stranicama zemlje koju posjećujete, na stranicama njihove turističke zajednice ili se konzultirate s lokalnom agencijom. Iako nastojim biti objektivna, veliki dio sadržaja je subjektivnog karaktera te ono što se meni sviđa, ne znači da će se svidjeti vama.

Na stranicama Posvudusha.com pronaći ćete i vijesti, događanja i slično, ali za točnost informacija svakako zavirite na službene stranice.

“We live in a wonderful world that is full of beauty, charm and adventure. There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.” – Jawaharial Nehru

Za više informacija o autoru ovog bloga, mogućoj suradnji zavirite na Creative Guide.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *