Jana Trek 2016

Jana Trek 2016

Evo srpanj je već na polovici, brzo će i kolovoz i svi će prema moru. Ja sam nekako više za kontinent u to vrijeme i radije biram more kad nema gužvi. E pa dok se spremate za more, evo jedan info da u svim tim pripremama ne zaboravite na Jana Trek kojeg znamo i kultni Jaskanski vinski treking.

Naizgled bezalkoholna verzija treking utrke u Jaski ipak neće razočarati jer Jaskanci znaju kako napraviti dobru utrku i dobru zabavu poslije trke. Ovaj jaskanski vinski treking startat će nam 20. kolovoza 2016. u Kleti Jana (Prodindol, Jastrebarsko). Možda već sada neki važu treba li ići na kraću ili dužu varijantu, neka pri izboru ipak bude važna vaša fizička sprema pa da i izazov bude veći.

Jaskanski bregi su prekrasni. O tome i sama mogu posvjedočiti jer sam bila već u Jaski, a ako niste čitali ili vas zanima kako je bilo na nekom od prethodnih izdanja evo linka na prethodne postove Jaskanski vinski treking 2013 i Jaskanski vinski treking 2014.

Ono što volim na treking utrkama je to da se uvijek vratimo prepuni doživljaja – ili se gubimo po šumi, ili razvaljujemo neke kratice, susrećemo divlje životinje, smijemo se ko luđaci ili proklinjemo što nam je sve to trebalo. Jedno je sigurno, ulaskom u cilj sve postaje nekako nebitno osim činjenice da smo dan proveli u prirodi i odličnom društvu. Tu i tamo padne pokoja fotka jer nekada smo i lijeni vaditi mobitele, a nekada nas eto (pa iako smo sporiji) uspiju uloviti i službeni fotografi.

Ako vam se čini da ne znate kamo 20. kolovoza ja vam rado preporučam da svratite na Jana trek. Povedite cijelu obitelj, nagovorite prijatelje, prijavite se na Škropec (12-14 km) i zabavljajte se putem bez da mislite koliko ste brzi (ili spori). Brze i spretne očekujem samo na dugim stazama 🙂

Evo nekoliko općenitih informacija, a za sve detalje škicnite na Facebook event Jaskanskog vinskog trekinga ili na Stotinka.hr – Jana Trek 2016 gdje se možete odmah i prijaviti.

Start, cilj, registracija za utrku, proglašenje pobjednika i party/druženje: Klet Jana, Prodindol, Jastrebarsko

Kategorije su:
ŠKROPEC (Active): 12-14km
GEMIŠT (Challenger): 22-25km
ČISTAK (Ultra) : 40-42km
Time limit za sve kategorije: 19:00h

Cijena prijave i uplate:
Od 05.07.- 31.07.2016. za sve kategorije 100,00kn
Od 01.08.- 10.08.2016. za sve kategorije 120,00kn

Nakon 10.08.2016. prijave i uplate su moguće ali organizator ne garantira startni paket pa stoga ne čekajte zadnji tren!

Uživajte!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *