Apsolutni trijumf u Maksaču i Bruksovke na dm ženskoj utrci

Apsolutni trijumf u Maksaču i Bruksovke na dm ženskoj utrci

U petak smo se zabavili u Karlovcu na Karlovačkom ceneru, a subotu ujutro odletjela sam na trening u Maksimir. I ne bi trening u Maksimiru bio nešto poseban da nije bilo organizirano orijentacijsko natjecanje.

Upravo zbog ovako zanimljivog natjecateljskog treninga koji mi je zbog karte i orijentiranja u prostoru deset puta zanimljiviji od trčanja u krug (ali bez toga ne bih danas bila ni u šumi), odlučila sam nacrtati se u Maksaču i zapravo nisam požalila! Čini se da nisu svi spremni ustati u subotu ujutro, neki su odlučili otići na treking utrku, a neki jednostavno nisu imali muda da se pokušaju izgubiti u Maksimiru. Jedina sam se okuražila i tako napravila rezultat karijere i postala aposolutni pobjednik. Oh, yeah! Ipak, ako želite malo više podataka o ovoj utrci i nagradi koju sam osvojila najbolje da pročitate tekst pod nazivom 1. Brooks orijentacijski kup.

Eto, možda nas idući put bude više. Zanimljivije je kad ima i konkurencije i kad poslije imaš s kime podijeliti priče o tome gdje si se izgubio, gdje si skratio, kako su te izjeli komarci, kupine izderale noge i onda možda još i osvojiš nešto.

Nakon famozne fotke s Face, cijeli sam dan primala čestitke i zapravo sam oduševljena koliko je ljudi bilo sretno zbog mene. Inače, Maksimir je prekrasan. Ovoga puta skrenula sam na stazice koje sam do sada možda izbjegavala, a sada su mi pomogle da čim prije pronađem sve kontrolne točke koje su bile zadane. I jesam! 🙂 11037628_793394027425136_5717425278869620981_n Popodne je bilo još zanimljivije i uzbudljivije. Sada već treću godinu za redom okupljamo se na dm ženskoj utrci (koja se održava 4. put) i imamo izgovor da trčimo i pritom dobijemo poneki poklončić. Moram priznati da me svaki put oduševe dm poklon paketi bez obzira koliko veliki ili mali bili. Curke su trčale, ja se baš i nisam odvažila znojiti po drugi put u danu i mučiti na suncu, ali je bio gušt navijati za njih.

20150613_191756 Kako završiti ovako zanimljiv dan? Tulumom s najboljim društvom! Za kraj polusezone i proslavu svih silnih medalja i priznanja koje su naši klupski kolege osvojili u prvoj polovici ove godine, organizirali smo roštiljadu, muziku, bilo je i kolača, salata, a svi su sudjelovali na svoj način. Majstori roštilja Ivek i Zoki jednostavno su razvalili i poput specijalaca okretali meseko. Za glazbu nam je bio zadužen ZeeKhan koji je i ovog puta rasplesao napaljenu masu. Red plesa, red cuge, red klope pa ispočetka.

11148737_10206660464260629_3253645540648801313_n
Photo: Dino Novak

Jutros osjećam se kao da me nešto pregazilo, a bila sam zadužena za vožnju doma – što znači da sam legla s ravno 0 promila alkohola u krvi.

Danas baš i nemam inspiracije. Ali imam “heavy head”.

Sutra će biti bolje, sigurna sam.

dm ženska utrka 2015

  • Danči

  • Sljemenka

  • Dee Dee

  • Sašina family i Dee Dee

  • Žana, Sljemenka i Saša, osmijeh ne skidaju 🙂

  • Veli Saša da je bilo vruće 🙂

  • Redom: Sljemenka, Žana, Vanja i Dee Dee nakon trke

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *